Tilapeittaaja Reijo Hartikka Soita 0400 325 863
Kultakasvu - Paljon enemmän kuin peittausaine!  

Kultakasvu - viisaan viljelijän valinta!

Olen Tilapeittaaja Reijo Hartikka Pöytyän Kyröstä ja toimin Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Uudellamaalla sekä Hämeessä Kultakasvu-peittausaineiden jälleenmyyjänä ja tarkasti viljelijöiden toiveita kuunnellen.

Tosiasia on, että viljelijöiden talous on joutunut jatkuvaan supistumisen kierteeseen. Heidän omat mahdollisuutensa vaikuttaa toimeentuloonsa ovat heikentyneet, ja siihen ovat vaikuttaneet osaltaan suurteollisuus ja kauppa, viljan hintamuutokset sekä ilmasto-olosuhteiden lisääntynyt arvaamattomuus. 

Suomalaiset haluavat pitää maaseudun asuttuna ja saada Suomessa viljeltyä ruokaa. Viljelijöitä kiinnostaa tilan elinvoimaisuuden perustana oleva toimeentulo, viljan hinta, mikä on riippuvainen sadon määrästä ja laadusta. Viljelyyn tarkoitetun maaperän sekä siihen kylvetyn siemenen laadulla on silloin merkitystä. 

Yli 35 vuotta olen kiertänyt maatiloja yrittäen löytää ratkaisuja viljelijöiden erilaisiin ongelmiin. Milloin oli kyse eläinten sairauksien ennaltaehkäisystä, milloin kivisen pellon puhdistamisesta. Viimeiset 30 vuotta olen työskennellyt viljanviljelyn ja kylvösiemenien peittausaineiden parissa. Monien erilaisten aineiden kirjo on kulkenut käsieni lävitse. 

Suomalaisen Elom Oy:n kehittämät epigeneettisesti vaikuttavat Kultakasvu-tuotteet ovat osoittautuneet erinomaisiksi siementen peittausaineiksi Suomen vaativissa viljelyolosuhteisissa. 

Kun siementen elinvoimaa lisätään aktivoimalla geenejä epigeneettisesti, käyttävät viljat sekä maaperän että lannoitteiden ravinteet tehokkaasti, lehtivihreän määrä on suurempi kuin vertailukasvustoissa, samoin satoon sitoutuneen typen, fosforin ja kaliumin määrät.


Kultakasvu-peittausaineiden myynti Lounais-Suomessa, Hämeessä ja Uudellamaalla

Yritykseni Tilapeittaaja Reijo Hartikka on pääsääntöisesti vastannut Kultakasvun markkinoinnista ja myynnistä Lounais-Suomessa ja osittain myös valtakunnallisesti. Eniten asiakkaita on kertynyt Varsinais-Suomen lisäksi myös Satakunnasta, Hämeestä ja Uudeltamaalta. 

Kokemustiedon siivittäjinä on toiminut myös joukko aktiivisia viljelijöitä, joista on vuosien saatossa muodostunut innostunut Kultakasvun käyttäjä- ja suositteluryhmä. Lue viljelijöiden Juha Nepposen ja Virpi Tuomisen Kultakasvu-kokemuksista tuotteiden esittelysivulta, mihin pääset tästä.

Nykyään joka sadas peltohehtaari kylvetään Kultakasvulla käsitellyillä oman tilan siemenillä. Tuoteominaisuudet soveltuvat täydellisesti myös luomuviljelyyn. 

Aineen käyttö on myös edullista, sillä viljojen peittauskäsittely maksaa vain 25-35 EUR/ hehtaari siemenmäärästä riippuen. Aineen käyttöä tilan oman siemenen peittauksessa puoltavat nyt myös lannoitteiden korkeat hinnat.

Lue lisää Kultakasvun hyödyistä tästä.


TOS-Siemenet voimavarana -koulutukset viljelijöille Varsinais-Suomen alueella

Kuluneet vuodet Kultakasvun ja peittauspalvelujen parissa ovat osoittaneet hyvän työn merkityksen. Koska minulla on ollut kunnia tutustua näihin kaikkensa työlleen antaviin viljelijöihin ja ajatuksemme ovat samansuuntaiset, niin olen lupautunut auttamaan heitä paremman sadon tuottamisessa. 

Samalla kun myyn suomalaisen Elom Oy:n kehittämiä Kultakasvu-peittausaineita, tarjoan myös viljelijöille maksuttomia Tilan omat siemenet voimavarana -koulutuksia. Tilan oman siemenen kunnostuksessa olennaista on se, miten siemenestä saadaan laadukkaampaa.

Nyt lähes 20 vuoden Kultakasvu-kokemuksella voin sanoa, että asiakkaani ovat olleet Kultakasvu-peittausaineisiin erittäin tyytyväisiä. Olen jakanut näitä kokemuksia maatalousnäyttelyissä, muun muassa Okra-messuilla sekä erilaisissa koulutustilaisuuksissa, joita teen edelleen tilauksesta pienille ryhmille niin Kyrössä kuin muuallakin Suomessa.

Tutustu maksuttomiin Kultakasvu-koulutuksiin ja tuotehinnastoon tästä.


Kultakasvu-koulutus
Kultakasvu-koulutusHanki oma Kultakasvu-eräsi ennakkomyynnistä edullisemmin 

Suosittelen Kultakasvua tilan omien siemenien peittausaineeksi jokaiselle parempaa satoa hakevalle viljelijälle. Ehdottomasti! 

Hyöty 1: Kultakasvu-peittausaineella kasvi saadaan tuottamaan enemmän biomassaa sekä maanpäällisissä osissa että juurissa. Sillä seurauksella tähkään tai röyhyyn muodostuu normaalia enemmän jyviä, millä on suora vaikutus sadon määrään. 

Hyöty 2: Kultakasvulla peittaus vaikuttaa siemeniin epigeneettisesti, eli aineen vaikutukset kertautuvat TOS-siemenissä tulevienkin vuosien kasvustoissa. Käytä Kultakasvua peittausaineena satosi määrän ja laadun varmistamiseen. 

Hyöty 3: Soveltuu erinomaisesti myös luomuviljelyyn.


Tilaa oma Kultakasvu-eräsi nyt.

Hinnastoon pääset tästä.

 Voit myös soittaa numerooni 0400 325 863 tai jättää tilauksesi/ viestisi lomakkeen kautta. Klikkaa tästä


"Kultakasvu - Tulevaisuuden kannalta kauttaaltaan erinomainen tuote!"

Posti
Puhelu
Kartta
Tietoja